HOME

Staff restaurant for a major pharmaceutical company

 

We worked with our client, Sodexo to further develop their Knead Street Deli concept for a new outlet located in the offices of a major pharmaceutical manufacturer.

 

As part of a complete refurbishment of the building, the new counter provided an unusual opportunity, being located within the central atrium of this three floor building, in an island configuration. It is overlooked from above, so it was important that this was taken into account in the design; hence the inclusion of a living garden on the central canopy and by ensuring that the operation can be seen to be crisp and efficient from any angle.

 

Our design approach was to create an interior that supports and endorses the concept in terms of layout and use of materials, allowing the food and service offers to be the stars of the show.